Fijn dat u er bent. We hebben veel te vertellen!

 

Leuk nieuws! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een nieuw logo. Het zo vertrouwde blauwe logo met de herkenbare streepjes was toe aan een upgrade. Sinds de start van Nedco in 1986 zijn we gegroeid en zijn onze specialisaties en producten enorm toegenomen. De laatste jaren heeft dit een vogelvlucht genomen mede door de nieuwbouw in 2015. Na alle moderniseringen binnen het bedrijf kon het logo niet achterblijven. Het nieuwe logo is fris, eigentijds en komt precies op het juiste moment. Per 1 januari 2018 voeren we namelijk een belangrijke wijziging door. De diverse BV’s van Nedco worden samengevoegd waardoor er één Nedco overblijft. Dankzij deze verbeteringen is Nedco toekomstproof!

Wijzigen gegevens

We vragen u om per 1 januari 2018 de volgende gegevens te wijzigen:

Bedrijfsnaam Nedco BV KVK nr. 29050322 BTW nr. NL8078.67.275.B01
BIC INGBNL2A IBAN NL42INGB0650073088

Evolutie

Het rechthoekige Nedco logo in een nieuw jasje! Een evolutie op het vorige logo. Een vergelijkbare vorm, dezelfde kleur en naam, maar een eigentijds design.

Flexibel

Het kader om ons logo betekent niet dat Nedco niet flexibel is. De openingen in het kader tonen aan dat we altijd bereid zijn om nét die ene stap extra te doen. Of het nu gaat om maatwerk, innovatie of service.

Ruimte

Met ons MVO beleid bieden we werk aan al onze werknemers op zijn of haar eigen niveau. Het kader symboliseert de beschermde werkomgeving die we bieden binnen onze identiteit.

Speciaal voor u maakten we een kort filmpje. Leun even achterover in uw stoel en geniet met ons mee van alle ontwikkelingen binnen Nedco!